Tilaa arkkitehtuurikuvaus - Valokuvaajamestari Tapio KoivulaValokuvaan ympäröivän arkkitehtuurin ajatonta kauneutta, estetiikkaa ja erityispiirteitä ympäri Suomen.

➝ Tilaa arkkitehtuurikuvausTampereHelsinkiEspoo
1 Tapio / 2 Portfolio / 3 Yhteystiedot /
Arkkitehtuurikuvaus Keskustakirjasto Oodi, valokuvaajamestari Tapio Koivula
Arkkitehtuurikuvaus Puisto-Kaleva, valokuvaajamestari Tapio Koivula

Arkkitehtuurikuvaus Puisto-Kaleva, valokuvaajamestari Tapio KoivulaOlen erikoistunut valokuvauksessa arkkitehtuurin estetiikkaan ja erityispiirteisiin - työskentelen valokuvaajana Tampereella ja Helsingissä. Intohimoni on tallentaa arkkitehtuurin ajatonta kauneutta ja estetiikkaa. Tavoitteeni on luoda valokuvia, jotka eivät vain dokumentoi rakennuksia, vaan tuovat myös niiden kauneuden esille ja jotka kertovat tarinaa rakennuksien paikasta maailmassa.

Valokuvaan arkkitehtuuria ympäri Suomen ja nautin sekä merellisen Helsingin auringonnousuista että Tampereen punatiilirakennuksista sekä kauniisti valaistusta, virtaavasta Tammerkoskesta.

Olen valmistunut valokuvaajamestariksi Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy:sta ja arkkitehtuurikuviani on julkaistu Arkkitehti-, Arkkitehtiuutiset-, Deko ja Kamera-lehdessä. Vuonna 2020 Federation of European Professional Photographers järjestö myönsi minulle EP European Photographer -arvonimen ja vuonna 2021 arvostetun QEP Qualified European Photographer -arvonimen.

Tapio Koivula, valokuvaajamestari, QEP
Ota yhteyttä
 Arkkitehtuurikuvaus Kangasala-talo, valokuvaajamestari Tapio Koivula


Arkkitehtuurikuvaus Ranta-Tampella, valokuvaajamestari Tapio Koivula
Arkkitehtuurikuvaus Ranta-Tampella, Tampere. Valokuvaajamestari Tapio Koivula Arkkitehtuurikuvaus Ranta-Tampella, valokuvaajamestari Tapio Koivula
Arkkitehtuurikuvaus Hyväntoivonpuisto, valokuvaajamestari Tapio Koivula

➝ Architectural Photographer Exploring Identity: Who Are We in the Realm of Architecture? cookie